حجتالاسلام والمسلمين كريم عاشوری، سرپرست اداره تبليغات اسلامی شهرستان بندرانزلی در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان با اشاره به آيات، احاديث و روايات اسلامی ايام فاطميه را بهترين زمان برای توسل و نيايش دانست و اظهار كرد: دعا نيازی اصيل است كه در تار و پود وجود انسان ريشه دوانده است و خواهش و تمنايی است كه از عمق جان آدمی برمیخيزد و او را مشتاق اتصال به منبع قدرت مطلق و علم محض و رحمت وسيع و محبت بیكران پروردگار میكند.
وی افزود: دعا و نيايش به درگاه الهی آسانترين راه ارتباط با خدا و تقرب به وی و همچنين دستيابی به مقامات انسانی و پاسخگويی به نيازهای مادی و معنوی انسانها است.
حجتالاسلام كريم عاشوری ادامه داد: دعا امری پسنديده است، زيرا بيانگر اين واقعيت است كه انسان همواره ربوبيت و پروردگاری خداوند را در نظر دارد و او را افزون بر خالقيت و آفريدگاری به ربوبيت و پروردگاری نيز میشناسد و از اين مقام ربوبيت میخواهد كه مسايل و مشكلات او را برطرف كند.
سرپرست تبليغات اسلامی انزلی در ادامه از برگزاری مراسم فاطميه در 30 مسجد و اماكن مذهبی شهرستان بندرانزلی خبر داد و گفت: در راستای گراميداشت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تاكيد علماء بر اهميت موضوع برگزاری مراسم سوگواری آن حضرت، اين اداره با همكاری هيئات مذهبی و تشكلهای دينی از جمله كانونهای فرهنگی فعال، اقدام به برگزاری 30 مراسم باشكوه در سطح اين شهرستان كرده است.
وی برگزاری جلسات با هيئات مذهبی فعال و محوری، جلسه با مداحان، نصب پرچم و بنر در سطح شهر، برپايی ايستگاههای صلواتی و هماهنگی در برگزاری جلسات محوری ايام فاطميه را از جمله برنامههای اين اداره در ايام فاطميه اول ذكر كرد.
سرپرست اداره تبليغات اسلامی بندرانزلی با اشاره به همكاری بسيار خوب هيئات مذهبی و نهادهای مردمی برای برگزاری مراسم ايام فاطميه در اين شهرستان، متذكر شد: حمايت و هدايت برنامههای فرهنگی و مذهبی جهت بهبود فعاليتهای دينی امری ضروری است.
وی همچنين از برگزاری 20گفتمان دينی در اين شهرستان خبر داد و اظهار كرد: از سوی اداره تبليغات اسلامی بندرانزلی در سال 91 تعداد 20 گفتمان دينی در مناطق مختلف اين شهرستان برگزار شد.
اين كارشناس دينی اين گفتمانها را شامل دانشجويی، همايشی و كارگاهی عنوان كرد و افزود: گفتمانهای دينی با موضوعات متعددی از جمله سبك زندگی اسلامی، نماز، عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منكر، ولايت فقيه، دستاوردهای انقلاب اسلامی و تحكيم بنيان خانواده برگزار شده است.
حجتالاسلام عاشوری هدف از اجرای طرح گفتمانهای دينی در مدارس و دانشگاه را پاسخ به شبهات فكری و دينی دانست و تصريح كرد: سئوالاتی كه در اذهان عمومی جامعه از جمله دانشآموزان و دانشجويان وجود دارد بايد به موقع و به صورت منطقی پاسخ داده شود.
وی با بيان اينكه برگزاری اين گفتمانها در مساجد، دانشگاه و مدارس راهنمايی و دبيرستانی دخترانه و پسرانه، تأثيرات خوب و ارزشمندی داشته است، تأكيد كرد: سعی بر اين است زوايای انديشههای مخاطب شناسايی و نقاط قوت و ضعف آن را برطرف كنيم.