کد خبر: 2510406
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۴

تربيت دينی عامل نگهدارنده فرزندان از آسيب‌های اجتماعی است

گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون فرهنگی اداره‌كل تبليغات اسلامی گيلان، تربيت فرزند با سجايای انسانی را از ضروريات دانست و گفت: اين تربيت نيازمند مربی است كه كودك را در اين فضا رشد دهد؛ تربيت دينی فرزند موجب سعادت انسان در دنيا و آخرت می‌شود و ايمن نگهدارنده فرزند از آسيب‌های اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، حجت‌الاسلام والمسلمين سيد حسين گلميرزاده، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌كل تبليغات اسلامی استان گيلان روز گذشته، 21 اسفندماه در همايش تجليل از قرآن‌آموزان موسسه «نورالسلام» رشت كه در سالن اجتماعات تبليغات اسلامی گيلان برگزار شد با اشاره به اينكه خانواده، اولين مدرسه است، اظهار كرد: محيط خانواده به اندازه‌ای مهم است كه بايد استعدادهای درونی فرزند را هدايت كند.
وی با بيان اينكه اگر اين استعدادها به درستی هدايت نشود، موجب اختلال و اخرين بنيان خانواده می‌شود، افزود: استفاده درست از اين استعدادها هم می‌تواند تبديل به نيكی‌هايی مانند درس عزت و بزرگی باشد.
حجت‌الاسلام گلميرزاده با تاكيد بر اينكه خانواده‌ها بايد شخصيت دينی فرزند را از دوران كودكی شكل دهند، تصريح كرد: پرورش فرهنگ ايثار، شهادت، گذشت و بخشش در فرزندان موجب رشد صحيح با خصوصيات درست اخلاقی می‌شود.
معاون فرهنگی اداره‌كل تبليغات اسلامی گيلان، تربيت فرزند با سجايای انسانی را از ضروريات دانست و گفت: اين تربيت نيازمند مربی است كه كودك را در اين فضا رشد دهد؛ تربيت دينی فرزند موجب سعادت انسان در دنيا و آخرت می‌شود و ايمن نگهدارنده فرزند از آسيب‌های اجتماعی است.
وی با اشاره به اينكه تربيت در مسير دينی و همراهی كودك در اين حوزه از وظايف پدر و مادر است، بيان كرد: متاسفانه امروزه بسياری از اين وظيفه‌ها به فراموشی سپرده شده است.
حجت الاسلام گلميرزاده با بيان اينكه ريشه بسياری از جرايم و مشكلات خانواده‌ها دينی نبودن است، ادامه داد: بايد فرزندان را از دوران كودكی با حلال و حرام و محرم و نامحرم آشنا كنيم و اين مسائل موجب سعادت فرزند می‌شود.
معاون فرهنگی اداره‌كل تبليغات اسلامی گيلان، تاكيد كرد: پدر و مادر بايد دغدغه دينی داشته باشند و به وقت خود فرزندان را تربيت دينی كنند.
وی با اشاره به اينكه 165 موسسه و خانه قرآن در گيلان فعاليت می‌كنند، اضافه كرد: متاسفانه در سال جاری با توجه به وضعيت اعتباری دولت، هيچ كمك هزينه‌ای به اين موسسات و مراكز قرآنی پرداخت نشده است.
حجت‌الاسلام گلميرزاده با تاكيد بر اينكه بخش زيادی از آموزش‌های قرآنی در اين موسسات ويژه كودكان پيش دبستانی است، خاطرنشان كرد: 20 هزار كودك در گيلان تحت پوشش اين آموزه‌های دينی هستند.
معاون فرهنگی اداره‌كل تبليغات اسلامی گيلان با بيان اينكه هيچ يك از موسسات و خانه‌های قرانی اعتبار دولتی ندارند و از كمك‌های مردمی فعاليت می‌كنند، متذكر شد: از همه خيرانی كه برای ادامه فعاليت اين مراكز قرآنی كمك كرده‌اند، تشكر و سپاسگزار هستيم.
در ادامه مراسم، فاطمه طلوعی، مدير موسسه قرآنی «نورالسلام» رشت با اشاره به فعاليت‌های اين موسسه قرآنی، تصريح كرد: برگزاری كلاس‌های آيه‌های نور، حفظ، قرائت، تجويد و روخوانی و روانخوانی قرآن از برنامه‌های اصلی اين موسسه است.
وی بيان كرد: با وجود امكانات محدود در حوزه‌های قرآنی، استقبال كودكان و نوجوانان به اين حوزه بسيار مناسب است كه نشان‌دهنده فضای خانوادگی قرآنی در كشور است.
طلوعی ادامه داد: شركت‌كنندگان در برنامه‌های قرآنی موسسه «نورالسلام» رشت دارای سنين مختلف هستند كه در رشته حفظ و روخوانی بيشتر در سنين 4 الی 6 سال بوده و رشته قرائت قرآن كريم را دانش آموزان مقطع راهنمايی تشكيل می‌دهند.
اين مسئول قرآنی در پايان تأكيد كرد: در راستای ترويج و نشر قرآن كريم و تربيت نسل‌های قرآنی بايد همه ما بيش از گذشته تلاش كنيم؛ همچنين واگذاری فعاليت‌های قرآنی به موسسات، همراه با حمايت و نظارت از سوی سازمان تبليغات اسلامی، می‌تواند نقش مهمی را در پيشبرد برنامه‌های قرآن كريم داشته باشد.
يادآوری می‌شود که در پايان مراسم از 137 كودك و نوجوان قرآنی موسسه نورالسلام گيلان با اهدای لوح تقدير و هدايی تجليل شد.
captcha