کد خبر: 2502952
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۶

تكامل علمی و اجتماعی انسان، نياز به حقايق قرآن را كاهش نمی‌دهد

گروه فعاليت‌های قرآنی: سرپرست تبليغات اسلامی انزلی با بيان اينكه نياز بشريت به قرآن هرگز پايان نمی‌يابد، گفت: تكامل علمی و اجتماعی انسان، نياز او را به حقايق قرآن كريم كاهش نمی‌دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمين كريم عاشوری، سرپرست اداره تبليغات اسلامی شهرستان انزلی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) از برگزاری چهارمين دوره آموزش احكام ويژه بانوان در موسسه قرآنی «تنديس ظهور» صومعه‌سرا خبر داد.
وی با بيان اينكه دوره آموزش احكام ويژه بانوان به همت اداره تبليغات اسلامی انزلی و همكاری موسسه قرآنی «تنديس ظهور» برگزار شده است، افزود: اين دوره در جهت آشنايی بانوان با احكام اسلامی و شرعی، آئين همسرداری، چگونگی تربيت فرزندان و نحوه برخورد با آنها و رعايت عفاف و حجاب با حضور بانوان شركت‌كننده و با سخنرانی تجدد، مربی احكام بانوان برگزار شد.
حجت‌الاسلام عاشوری با اشاره به اين مطلب كه دين مبين اسلام برای خانواده و حفظ اركان آن ارزش زيادی قائل شده و خصوصا برای بانوان در اين عرصه توصيه‌های فراوانی دارد، تصريح كرد: وظايف بانوان در محيط خانه بيش از مردان است، مثلا فرزندان مدت زمان بيشتری را با مادران می‌گذرانند در نتيجه رفتار، گفتار و عملكرد مادران بيشترين تاثير را در اخلاق و رفتار فرزندان دارد.
اين كارشناس دينی بيان كرد: نماز خواندن والدين، خوش رفتاری والدين با يكديگر، بكاربردن كلمات محبت‌آميز در محيط خانواده و ديگر رفتار پدر و مادر تأثير مستقيم در تكوين شخصيتی، رفتار و ديگر خلق و خوی فرزندان دارد.
حجت‌الاسلام عاشوری دين اسلام را به عنوان يك دين جاودانه تدوين‌شده و كامل دانست و ادامه داد: دين اسلام راه مستقيم را برای مردم به ارمغان آورده و معجزه‌ای برای اثبات اين دين در نظر گرفته شده است كه يك معجزه جاودان و هميشگی است و اين معجزه الهی كه بر پيامبر اكرم(ص) نازل شده تنها معجزه‌ای است كه دستخوش تغيير نشده است.
وی با بيان اينكه بايد همه امور زندگی ما براساس قرآن باشد، اضافه كرد: اهالی قرآنی بايد تشويق و ترغيب شوند و امكانات و وسايل آموزشی جهت فراگيری قرآن فراهم باشد و نيروهای كم سواد و بی‌سواد شناسايی و بيشتر با قرآن آشنا كرد و كلاس‌های بيشتری در زمينه تفسير و صوت و لحت و حفظ برگزار كرد.
سرپرست تبليغات اسلامی انزلی به اهميت فعاليت موسسات قرآنی در روستاها اشاره و خاطرنشان كرد: خانه‌های قرآن محلی برای فعاليت نيروهای فعال فرهنگی و قرآنی است كه قرآن با سرشت آنها آميخته است و اين بستر بسيار مناسبی را فراهم می‌كند كه مسئولان اين نيروها را دريابند.
حجت‌الاسلام عاشوری با بيان اينكه نياز بشريت به قرآن هرگز پايان نمی‌يابد، يادآور شد: تكامل علمی و اجتماعی انسان، نياز او را به حقايق قرآن كريم نه تنها كاهش نمی‌دهد بلكه روزافزون می‌سازد؛ هر مسلمانی برای نجات از قيد كيد نفس و رهايی از گمراهی بايد به قرآن كريم پناه ببرد و با آموزه اين كتاب آسمانی و نجات بخش آشنايی پيدا كند .
وی نياز انسان امروز و فردا به پيامبر اكرم(ص) و درس‌ها و آموزه‌های ايشان را پايان‌ناپذير خواند و متذكر شد: دين اسلام خاتم اديان و قرآن خاتم كتب آسمانی است و پيامبر اكرم(ص) قله رفيع كمال انسانی است و برای رسيدن به سعادت حقيقی، كمك‌گرفتن از آنها الزامی است؛ قرآن كتاب زندگی است، منشور جاويدان مسلمانان است كه مفاهيم آن بر اساس فطرت انسان نازل شده است.
سرپرست تبليغات اسلامی انزلی ضمن تشويق همگان به فراگيری قرآن و مفاهيم آن تأكيد كرد: در نظام اسلامی همه ما وظيفه داريم تلاش كنيم تا بی‌سوادی قرآنی ريشه‌كن شده و يك جامعه قرآنی داشته باشيم؛ ما نمی‌توانيم نسبت به قرآن كريم و آثار تربيتی آن بی‌تفاوت باشيم و جامعه بی‌تفاوت قطعا دچار آسيب‌های فرهنگی، اعتقادی و اجتماعی خواهد شد.
اين كارشناس دينی در پايان از صدور 205فقره گواهينامه قرآن برای متعلمين قرآن از سوی مؤسسه قرآنی «تنديس ظهور» خبر داد.
captcha