سيدابراهيم خامسی، مربی پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان فومن در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، در خصوص آثار و نتايج قرآن اظهار كرد: آثار و نتايج قرآن بر انسان حتی در دوران جنينی هم ثابت شده است و مادران بهتر است كه در دوران بارداری نيز از نواهای قرآنی بهرهمند شوند و حتی در اولين ساعات تولد نيز آيات قرآن را در گوش فرزندشان طنينانداز نمايند تا قرآن با روح و روانشان عجين شده و سرشت قرآنی در آنها تجلی يابد.
وی افزود: فرزندانمان را از دوران كودكی و خردسالی با روحيه قرآنی سازگار كنيم و به عنوان والدين برخوردی قرآنی در برابر آنها داشته باشيم و حتی تشويقها و تنبيههايمان در برابر افتخارات و اشتباهات آنها طبق اصول قرآنی باشد.
مربی پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان فومن بهرهمندی از مثالهای كاربردی با توجه به جامعيت و دربرگيری همهجانبه قرآن را برای تربيت درست فرزندان سودمند دانست و تصريح كرد: راهنمايیهای قرآنی به فرزندانمان كنيم و مثالهای پركاربرد قرآنی را در مراحل مختلف زندگی بعنوان چراغ راهشان قرار دهيم.
خامسی ادامه داد: قرآن كتاب كامل زندگی است و در همه زمينهها حرفی برای گفتن دارد؛ لذا در همه مراحل میتوان از پندها و آموزههای آن بهرهمند شويم و بعنوان مرجعی برای راهنمايی از آن استفاده كنيم.
وی نقطه ايدهآل در تربيت قرآنی را زمانی دانست كه فرزندانمان از روحيه، اخلاق و رفتار قرآنی بر اساس معيارهای دينی و اسلامی بهرهمند باشند و گفت: پيشرفت در زمينه تربيت قرآنی فرزندان، میتواند وقوع بسياری از آسيبهای اجتماعی را به حداقل برساند و با تحقق كامل، موجب پيشگيری از آسيبهای اجتماعی و بسياری از بزهكاریها شود.
مربی پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان فومن تربيت دينی و اسلامی بر اساس آموزههای قرآنی را هديهای از سوی خداوند برشمرد و افزود: تربيت قرآنی دانشآموزان بايد در مرحله اول، پيرو آموزش و توجيه درست معلمان و مربيان باشد تا فنون و اصول درست آموزش را بياموزند و بتوانند سرمايههای اصيل قرآنی را برای جامعه تربيت كنند.
مسئول كانون قرآنی هلال احمر شهرستان فومن زمان آموزش قرآنی فرزندان و خصوصا دانشآموزان را بر ميزان بازدهی آن موثر دانست و گفت: بايد شرايط و زمان آموزش را بهگونهای تنظيم كرد كه با برنامهريزی درست دانشآموزان بتوانند بيشترين بهره را از مطالب ببرند و در اين ميان بايد كاربردیكردن آموزشها در كنار يادگيری فنون و اصول اصلی مورد توجه قرار گيرد.
وی در ادامه تأكيد كرد: روشهای غلط تربيتی در جامعه اسلامی نتيجه معكوس خواهند داشت و موجب دور شدن از هدف اصلی و دينگريزی و بدگمانی فرزندان به مسايل و آموزههای دينی میشوند و در نهايت ضعف اذهان در اين زمينه را درپی خواهد داشت.
مربی قرآن جامعةالقرآن شهرستانهای فومن و صومعهسرا در خصوص ارائه راهكارهايی به مدارس و آموزشوپرورش برای ارتقای سطح تربيت قرآنی عنوان كرد: نگاهمان به قرآن بعنوان يك درس كلاسيك و كلاسی نباشد و از آن بعنوان درس زندگی و راهگشای مسير پرتلاطم زندگی انسان ياد شود.
خامسی در پايان خاطرنشان كرد: به آموزش كامل و جامع قرآن در زمينه حفظ، قرائت و رشتههای مختلف ديگر بپردازيم و از آموزشهای تخصصی در كنار كاربردیكردن اصول قرآنی بهرهمند شويم.
يادآوری میشود، سيدابراهيم خامسی، مسئول قرآنی و مربی پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان فومن نفر اول رشته قرائت قرآن جوانان هلال احمر كشور، نفر سوم رشته قرائت دانشجويان سراسركشور در 2 سال متوالی، مربی گروه تواشيح كوثر جوانان فومن و عضو گروه تواشيح تبيان است.