کد خبر: 2501686
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۵

تلاوت قرآن بزرگ‌ترين سهم را در گسترش فرهنگ قرآنی دارد

گروه فعاليت‌های قرآنی: مديرمسئول خانه قرآن «بشارت» آستانه اشرفيه، گفت: سنت تلاوت قرآن كه بسيار توصيه‌ و سفارش شده است، بزرگ‌ترين سهم را در گسترش فرهنگ قرآنی و آكنده‌شدن فضای اجتماعی به معارف اين فرهنگ والا دارا است.

فاطمه رهسپار، مديرمسئول خانه قرآن «بشارت» شهرستان آستانه اشرفيه در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان با بيان اينكه قرآن راه سعادت و خوشبختی را به انسان نشان می‌دهد، اظهار كرد: قرآن برنامه زندگی انسان‌هاست و پيامبر اكرم(ص) دو امانت گرانبها به نام‌های قرآن و عترت را به يادگار گذاشته كه اگر به آن تمسك جوييم هرگز آسيب نخواهيم ديد.
وی افزود: اگر دستورات قرآن در جامعه پياده شود ديگر شاهد ظلم و بی‌عدالتی در جامعه نخواهيم بود، چراكه تمام دستورات زندگی برای بشر در قرآن وجود دارد و در حقيقت مهم‌ترين و مطمئن‌ترين راه تقرب به حضرت احديت انس با قرآن است.
رهسپار تصريح كرد: در هر جامعه‌ای كه قرآن به عنوان دستور زندگی و مقررات بين مردم قرار نگيرد در آنجا قرآن به معنای واقعی مهجور است.
اين كارشناس امور قرآنی ادامه داد: البته قرائت قرآن در ميان مردم نعمت بزرگی است ولی اين كافی نيست و بلكه بايد فرهنگ قرآن كريم در جامعه حاكم شود كه با جرأت می‌توان ادعا كرد كه در هيچ جای دنيا احكام قرآن مانند ايران اسلامی اعتبار و ضمانت اجرايی ندارد.
وی تاكيد كرد: پيروزی انقلاب اسلامی، قرآن را به ما بازگرداند و راه قرآن را به روی ما باز كرد و ما بايد عقب ماندگی‌های خود را در فراگيری جامع اين كتاب الهی جبران كنيم.
مديرمسئول خانه قرآن «بشارت»، يكی از كارهای دشمن را تهاجم فرهنگی و توطئه خباثت‌آميز عليه وجود مقدس پيامبر عظيم‌الشان اسلام(ص) دانست و گفت: نمونه‌های آن را در چند سال اخير شاهد بوديم لذا برای خنثی‌سازی اين دسيسه‌ها، اهتمام بيش از پيش به امر قرآن ضرورت دارد.
وی يا آور شد: خانه قرآن «بشارت» روستای دستك شهرستان آستانه اشرفيه با همكاری اداره تبليغات اسلامی اين شهرستان يك دوره كلاس آموزش روخوانی قرآن كريم ويژه نوجوانان برگزار كرده است كه اميدواريم با حمايت همه دستگاه‌های فرهنگی شاهد استمرار و توسعه اين گونه كلاس‌ها در سطح روستاها باشيم.
رهسپار با بيان اين مطلب كه قرآنی‌شدن به اين است كه ملت‌ها به قرآن عمل كرده و معرفت قرآنی را به طور كامل كسب كنند، اضافه كرد: هدف از برگزاری كلاس‌های قرآنی اين است كه همه ما با قرآن آشنا بشويم؛ زيرا اگر جامعه با معارف قرآنی آشنا باشد، بسياری از كارها برای او آسان خواهد شد.
وی بيان كرد: جوانان و نوجوانان برای سعادت دنيا و آخرت خود بايد به قرآن پناه ببرند و از معارف بی‌بديل قرآن كريم بهره‌مند شوند؛ زيرا سعادت و شقاوت دنيا و آخرت همه انسان‌ها به ميزان بهره‌مندی آنان از آموزه‌های قرآن بستگی دارد.
اين مسئول قرآنی ابراز كرد: افتخار ما در مقابل همه‌ مكاتب و نظام‌های بشری اين است كه كتاب انقلاب ما قرآن كريم است كه از وحی حكيم خبير منشأ گرفته و در اختيار عامی و عالم، بزرگ و كوچك بوده و قابل فهم و استفاده همگان است.
رهسپار در پايان با اشاره به اينكه تا وقتی عموم مردم با ظاهر قرآن آشنا نشوند، تحقق بخشيدن به نظام قرآنی در متن جامعه آسان و ممكن نخواهد بود، خاطرنشان كرد: سنت تلاوت قرآن كه بسيار توصيه‌ و سفارش شده است، بزرگ‌ترين سهم را در گسترش فرهنگ قرآنی و آكنده شدن فضای اجتماعی به معارف اين فرهنگ دارا است.
captcha