کد خبر: 2501201
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۸

علوم و معارف قرآنی، پايه مباحث ائمه جماعات مساجد قرار گيرد

گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس تبليغات اسلامی رودسر با بيان اين مطلب كه بايد مبنای بحث‌های امام جماعت مسجد، قرآن كريم و آموزه‌های ارزشمند اين كتاب الهی باشد، گفت: قرآن كريم راهگشای تمام مشكلات است بشريت است؛ برای معنويت فضای مساجد، ائمه جماعات بايد برای علوم و معارف قرآنی اهميت ويژه‌ای قائل باشند.

حجت‌الاسلام ستار علی‌نژاد، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان رودسر در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، مساجد را قطب دينی شهرها و روستاها دانست و اظهار كرد: مساجد از بركات ارزشمند معنوی است و حضور در مساجد از عمر انسان به شمار نمی‌رود، بلكه باعث طول عمر است و باعث استحكام اعتقادات دينی می‌شود.
وی افزود: نبايد فعاليت مساجد تنها به اقامه نماز جماعت محدود شود، بلكه بايد با تقويت كانون‌های فرهنگی و كتابخانه و مستقركردن امام جماعت و روحانی مستقر و طرح هجرت فعاليت‌های فرهنگی و دينی را همسو انجام داد و جوانان را جذب مساجد كرد .
رئيس تبليغات اسلامی رودسر به وظايف نهادهای فرهنگی اشاره و تصريح كرد: همه دستگاه‌های اجرايی خصوصا نهادهای فرهنگی بايد به اجرای برنامه‌های دينی و فرهنگی در مساجد كمك كنند تا زمينه‌های جذب هرچه بيشتر جوانان و نوجوانان به مسجد فراهم شود.
وی با بيان اين مطلب كه بايد مبنای بحث‌های امام جماعت مسجد، قرآن كريم و آموزه‌های ارزشمند اين كتاب الهی باشد، متذكر شد: قرآن كريم راهگشای تمام مشكلات است بشريت است؛ برای معنويت فضای مساجد، ائمه جماعات بايد برای گسترش و ترويج علوم و معارف قرآنی اهميت ويژه‌ای قائل باشند.
حجت‌الاسلام علی‌نژاد از زحمات مسئولين و هيات مذهبی مساجد در اجرای برنامه‌های فرهنگی و تبليغی تقدير تشكر كرد و ادامه داد: نشر و گسترش هرچه بيشتر قرآن كريم جزء كارهای ارزشمندی است كه اجر و پاداش اخروی دارد؛ بايد كاری كنيم تا اين كلام نورانی در كليه برنامه‌های هيات مذهبی محور قرار بگيرد.
وی با تاكيد بر اينكه بايد برنامه‌های مساجد را به سوی فعاليت‌های قرآنی و محافل انس با قرآن كريم سوق داد، خاطرنشان كرد: فعاليت‌های قرآنی از ماندگارترين كارهاست و بايد سعی شود تا بستر بگونه‌ای آماده باشد كه استعدادهای قرآنی در هر نقطه‌ای به راحتی بتواند آموزش ببيند و مشكلی در اين خصوص نداشته باشند.
اين كارشناس دينی به لزوم تاسيس خانه‌های قرآن روستايی اشاره و اضافه كرد: سياست سازمان تبليغات اسلامی از طرح استقرار خانه‌های قرآن روستايی شناسايی و پرورش استعدادهای قرآنی نهفته در روستاهاست و پس از آموزش مقدمات قرآنی جهت آموزش‌های بالاتر به مراكز مربوطه معرفی شوند.
حجت‌الاسلام علی‌نژاد در پايان بيان كرد: جوانان با حضور در اين كلاس‌ها علاوه بر آشنايی با مقدمات روخوانی و روانخوانی، مفاهيم قرآنی را در قالب ادبيات داستانی فرا می‌گيرند كه در ماندگاری ذهنی نقش بسياری دارد.
captcha