به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، حميد نيكرو، مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گيلان روز گذشته، 4 اسفندماه در اختتاميه سیويكمين جشنواره فيلم فجر در گيلان با بيان اينكه در دنيای كنونی سينما دارای اهميت بالايی است، اظهار كرد: سينما يك قدرت مهم و اثرگذار بر همه حوزههای سياسی، اقتصادی و فرهنگی است.
وی با بيان اينكه دنيای غرب از قدرت سينما در بخشهای اقتصادی، سياسی و امنيتی استفاده میكند، افزود: سينما در غرب به وجود آمد و در حال گسترش يافتن است؛ جمهوری اسلامی بايد از اين قدرت سينما برای ترويج ارزشهای انقلاب اسلامی و آرمانهای بلند آن استفاده كند.
نيكرو با بيان اين مطلب كه سينمای ايران در مقايسه با سينمای غرب(هاليوود) و سينماهای ديگر دنيا بسيار ارزشمندتر و اصيلتر است، تاكيد كرد: سينمای ايران نجابت را با هنر درآميخته است.
مديركل ارشاد اسلامی گيلان با اشاره به سیويكمين جشن سينمای ايران متذكر شد: در سالهای پس از انقلاب اسلامی هنوز 34فيلم برای معرفی حقيقی انقلاب اسلامی ساخته نشده است و فيلمسازان و هنرمندان عرصه سينما توجه ويژهای به اين امر داشته باشند.
وی با بيان اينكه سينمای ايران با سينمای تراز انقلاب اسلامی هنوز فاصله دارد، ادامه داد: سیويكمين جشنواره فيلم فجر دارای نزديكی بيشتری با اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی بوده است؛ در فيلمهای ايرانی صميميت، مهرورزی، ديانت و رويكردهای انسانی به وضوح ديده میشود؛ همچنين گيلان تنها استان كشور بود كه فيلمهايی از بخش مستند و هاليووديسم جشنواره فيلم فجر در آن به نمايش گذاشته شده است.
اين مسئول فرهنگی به برخی فيلمهای جشنواره فيلم فجر اشاره و تصريح كرد: وظيفه سينمای ايران بسيار سنگين است و بايد گامهای ارزشمندی در راستای به نمايش گذاشتن افتخارات ملت ايران برای تمام جهانيان بردارد.
نيكرو سينمای غرب را بدون سوژه جديد خواند و گفت: سينمای ايران بر خلاف سينمای غرب با توجه به فرهنگ اسلامی و ايرانی، دارای هزاران سوژه ناب و مناسب است كه بايد به آنها پرداخته شود؛ جشنواره فيلم فجر بايد در تراز انقلاب اسلامی و در تراز نام «فجر» كه از كلمات قرآن كريم گرفته شده است، قرار بگيرد.