کد خبر: 2499141
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۷

تشكيل جلسات مفاهيم قرآن، جوانان را از آسيب‌های اخلاقی نجات می‌دهد

گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون فرهنگی ارشاد گيلان به اثرات و نتايج برگزاری كلاس‌های قرآن اشاره كرد و گفت: هر مدرسی كه در يک كلاس قرآن به تدريس و تفسير قرآن می‌پردازد، جوان را از آسيب‌های اخلاقی نجات می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، حسن‌پور، معاون فرهنگی اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گيلان روز گذشته، 30 بهمن‌ماه در نشست مديران مؤسسات قرآنی گيلان كه در سالن اجتماعات اداره‌كل ارشاد برگزار شد، با بيان اينكه هيچ فعاليتی بالاتر و مقدس‌تر از فعاليت در زمينه قرآن نيست، اظهار كرد: برای مبارزه با تهاجم فرهنگی و امور ضد اخلاقی جهان امروز كه از هميشه گسترده‌تر است، ترويج آموزه‌های قرآن ضروری است.
وی با اشاره به اينكه ما بايد خود را خادمان و عاملان قرآن بدانيم و همه تلاشمان با سمت و سوی قرآنی باشد، افزود: وظيفه مهم ما اين است كه در جامعه‌ای كه تحت تاثير رسانه‌های مخرب مختلف قرار دارد، انديشه‌ قرآنی را ترويج دهيم.
حسن‌پور به اثرات و نتايج برگزاری كلاس‌های قرآن و تدريس مفاهيم اين كتاب الهی اشاره و ادامه داد: هر مدرسی كه در يك كلاس قرآن به تدريس و آموزش روخوانی، تجويد و تفسير قرآن می‌پردازد، يك خانواده و يا يك جوان را از افتادن در آسيب‌های اخلاقی نجات می‌دهد.
معاون فرهنگی اداره‌كل ارشاد اسلامی گيلان به ارزش والای كار مربيان و مدرسان قرآن اشاره و تصريح كرد: كسی كه جوانی را مسلح به درک و فهم آموزه‌های قرآنی می‌كند، مطمئنا اين كار سپری در دنيا و آخرت بر او خواهد شد؛ خداوند اين توفيق را نصيب شما كرده تا در كنار زندگی روزمره، كلام وحی را آموزش دهيد و در نزد شهدا و امام شهدا سربلند باشيد.
وی با تأكيد بر افزايش تعداد مؤسسات قرآنی گفت: سهم استان گيلان در مقايسه با كشور از لحاط تعداد موسسات فعال قرآنی، قابل توجه نيست و مجموعا 18 مؤسسه در حال فعاليت داريم؛ روسا و مسئولين عزم خود را جزم كنند و با اختصاص سهميه بيشتر به اين مؤسسات حمايت‌های مادی و معنوی لازم را داشته باشند.
حسن‌پور تأكيد كرد: مؤسسات، جامع‌القرآن‌ها، كانون‌های قرآن و عترت و... بايد نيروهای فعال قرآنی را شناسايی، ساماندهی و هدايت كنند و تا با توجه به آمار اعلام شده از سوی موسسات، بودجه، مكان تاسيس مؤسسه و... در اختيارشان قرار گيرد.
همچنين در ادامه اين نشست نادر حسينی، مسئول انجمن قرآن و عترت شهرستان رشت به زيرساخت‌های گسترش موسسات قرآنی اشاره كرد و متذكر شد: بحث تشكيل موسسات قرآنی بايد براساس يک ضابطه و يک ظرفيت انجام گيرد تا ما توسعه مراكز قرآنی را داشته باشيم.
وی با اشاره به اين مطلب كه مربيان و مدرسان قرآنی به نوعی نخبگان در اين زمينه هستند، اضافه كرد: فعالان قرآنی مبارزان جبهه تهاجم فرهنگی هستند مانند يك اداره‌كل فعاليت می‌كنند، اما در جامعه ديده نمی‌شوند مسئولان حمايت‌های مادی لازم را از مؤسسات قرآن ندارند.
حسينی كيفيت را مهم‌تر از كميت خواند و در پايان خاطرنشان كرد: اداره‌كل ارشاد اسلامی استان سياست‌گذار در اين زمينه است انتظار می‌رود كه از نظر مادی و معنوی مراكز قرآنی را تحت پوشش قرار دهد.
captcha