به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، حميد حاذقنيكرو، مديركل ارشاد اسلامی گيلان امروز، 15بهمنماه در مراسم افتتاحيه بيست و نهمين شعبه خبرگزاری ايكنا در استان گيلان كه با حضور جمعی از مسئولان كشوری و استانی برگزار شد، ضمن تبريك ايامالله دهه فجر بر فجرآفرينان و حافظان فجر اظهار كرد: پيروز انقلاب اسلامی در سال 57 برای دشمنان چه در حوزه استكبار جهانی و بلوكهای غرب و شرق و هم در عامه مردم، باوركردنی نبود؛ لذا بسياری از افراد معتقدند كه جبهه استكبار غافلگير شد و حتی از ايران در حوزه سياسی به عنوان جزيره ثبات ياد میكردند.
وی افزود: وقتی انقلاب ما پيروز شد، تمام معادلات جهانی دنيا را برهم زد و اين در زمانی بود كه دشمنان در آمريكا و شوروی در اوج به سرمیبردند كه در نتيجه، منابع عظيم آمريكا همچون بهرهوری از اساتيد و كارشناسان مجرب از بين رفت.
نيكرو ادامه داد: دشمن از گسترش اسلام در منطقه مهم و استراتژيك خاورميانه احساس خطر كرد زيرا خاورميانه شاهراه تجاری و ارتباطات بين قارهای است و اگر در دنيا 15 منطقه كليدی داشته باشيم، بيش از 11 منطقه آن در جهان اسلام است لذا 75 درصد انرژی موجود در دنيا متعلق به جهان اسلام است و در اين ميان نظام سلطه هزينههای بسياری در منطقه كرده است اما در نهايت منجر به بيداری اسلامی شده است.
مديركل ارشاد اسلامی گيلان ابراز كرد: رسانه مؤثرترين ابزار در حوزه فرهنگ است و رابط بين محتوا و مخاطب است و میتواند به صورت ديداری، شنيداری، مكتوب و الكترونيك باشد.
نيكرو با اشاره به اهميت فرهنگ هر كشور افزود: فرهنگ مجموعه ای از عقايد، باورها و آموزشهاست و آنچه كه از انقلاب ما انقلابی اينچنين ماندگار ساخت علاوه بر قدرت نظامی، قدرت فرهنگی است و انقلاب ما نيز نرم و فرهنگی بود كه در مقابل طرحهای دشمنان نيز بر اساس حوزه فرهنگی مستقر است.
وی بنمايه، مجری و ابزار را سه محور فرهنگ عنوان و اظهار كرد: غنیترين محتوا در اختيار مسلمانان بهويژه شيعيان است كه قرآن كريم با محتوای غنی، قوی و تأثيرگذار نسخه اصلی آن است و منابع انسانی نيز به عنوان مجری مطرح است كه منابع انسانی تفاوت انقلاب ما با ديگر انقلابها است كه در 8سال دفاع مقدس و گذشت 34 سال از انقلاب از آن حمايت ويژه میكنند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان با بيان اينكه ابزار در حوزه فرهنگ نياز است، گفت: رسانه موثرترين ابزار در حوزه فرهنگ است و رسانهها هم به عنوان ابزار در چهار بخش ديداری، شنيداری، مكتوب و الكترونيك فعال هستند.
وی تصريح كرد: قرآن كريم محتوای زندگی، حيات دنيا و آخرت است كه هرچه در زندگی بدان نياز داريم را در اختيار ما قرار میدهد و بايد محتوای آن به كار برده و به نظريه تبديل شود و به كمك علمای دين كه تكميلكننده قرآن هستند به دنيا عرضه شود.
نيكرو رسانه را رابط ميان محتوا و مخاطب دانست و اضافه كرد: دست اندركاران رسانهها مسئوليت سنگينی را برعهده دارند و اين امر تكليفی بر گردن آن است زيرا در حوزه قرآن جذابيت، تنوع و عرضه مناسب بسيار حائز اهميت است.
مديركل ارشاد اسلامی گيلان به افتتاح خبرگزاری ايكنا شعبه گيلان اشاره كرد و افزود: بايد از فرصت فضای مجازی كه به طور نامحدود در اختيار ماست استفاده كنيم و با برنامهريزی و نظارت درست از آن راهی برای تحقق آرمانهايمان استفاده كنيم.