به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، حجتالاسلام والمسلمين سيدمهدی تقوی، مديرعامل خبرگزاری ايكنا عصر روز گذشته، 15 بهمنماه در مراسم افتتاحيه بيستونهمين شعبه خبرگزاری ايكنا در استان گيلان كه با حضور مسئولان استانی برگزار شد، تنها سرمايه نظام مقدس جمهوری اسلامی را قرآن و اهل بيت(ع) دانست و تأكيد كرد: معرفی اين دو امانت بزرگ الهی بر دوش ماست، در واقع حق بشريت است كه با قرآن، معجزه جاويد رسول خاتم(ص) آشنا شوند و با ابعاد اعجاز قرآن به بصيرت برسند.
وی افزود: بايد در معرفی جامعيت و جهانیبودن قرآن كه بيانكننده تمام نيازهای انسان در همه عرصههاست و هدايتگر افراد در زندگی است، تلاش كنيم؛ خبرگزاری ايكنا تلاش دارد تا با سرويسهای خبری خود، ابعاد قرآن را مطرح كند و در واقع تبيين همه ابعاد قرآن به صورت تخصصی در زمينه مبانی و راهكاری برای مخاطبان رسالتی بر دوش اين خبرگزاری است تا همه در جامعيت و كمال قرآن به يقين برسند.
حجتالاسلام تقوی با اشاره به اين مطلب كه مخاطبان ايكنا در داخل و چه در خارج كشور عمدتاً قشر فرهيخته مانند اساتيد حوزه و دانشگاه هستند، تصريح كرد: ريشه خبرگزاری ايكنا در حوزه علميه قم قرار دارد؛ زيرا پايههای آن قرآنی است و بايد اتصال قوی با حوزه داشته باشد تا خطاهای موجود گرفته شود و خدای نكرده دچار انحراف نشويم.
اين مقام مسئول با بيان اينكه خبرگزاری ايكنا به 42 زبان زنده دنيا ترجمه میشود و در 6 نقطه از جهان دارای شعبه است، ادامه داد: بزرگترين شبكه ارتباطی در سطح جهان با محوريت قرآن در حال شكلگيری است و حدود 6 هزار خبرنگار افتخاری از مسئولين كشور نيز با اين خبرگزاری همكاری میكنند.
وی به همكاری مؤسسات قرآنی و شعب استانی به عنوان سرويس خبرگزاری ايكنا اشاره كرد و گفت: هيچ خبرگزاری در سطح ايكنا گسترده نيست كه اين يك راهبرد است و ما بايد سبك زندگی را از قرآن اخذ كنيم، البته معرفی قرآن و بيان حقايق آن با استفاده از تفسير اهل بيت(ع) صورت میگيرد و هزينه اين رشد و بالندگی را دلهای پاك و قلبهای مخلص میدهند.
حجتالاسلام تقوی ابراز كرد: بحث قرآن و اهل بيت(ع) را نبايد به صرفا به حكومت ربط داد و مردم بايد در صحنه بيايند و دِين خود را نسبت به قرآن و آموزههای آن ادا كنند و در حال حاضر ما شاهد هستيم كه جامعه قرآنی در ايران توسعه خوبی پيدا كرده است كه نشاندهنده توجه ويژه نظام به اين امر مهم است.
مديرعامل خبرگزاری ايكنا با اشاره به اينكه بايد به موازات گسترش جامعه قرآنی، نظارت مردمی نيز بيشتر شود و اگر اين نقش كمرنگ شود ممكن است آسيب ببينيم، خاطرنشان كرد: متأسفانه بعضیها فكر میكنند چون خبرگزاری ايكنا اسم قرآن دارد، فقط درباره قرآن صحبت میكند و هيچ حرفی از مسائل ملی در آن نيست، در صورتی كه چنين نيست و رسالت خبرگزاری ايكنا اين است كه در شرايط فتنه و شبهه به درد مردم بخورد و پاسخگوی مردم باشد.
وی متذكر شد: ما هرچه جلوتر میرويم رسالت و وظيفهمان مهمتر و سنگينتر میشود؛ زيرا نظام با فتنههای شديدتری مواجه خواهد شد، البته خبرگزاری ايكنا با هيچ جريان سياسی همراه نيست ولی نسبت به مصالح نظام جمهوری اسلامی ايران حساس است و از آن حمايت میكند.
حجتالاسلام تقوی تأكيد كرد: خبرگزاری ايكنا در مقابل فتنهای كه بخواهد اساس نظام را با مشكل مواجه كند و به امامت و ولايت ولی عصر(عج) و همچنين اصل ولايت فقيه آسيب برساند، بیتفاوت عمل نخواهد كرد و همه موضوعات را رصد میكند و آنها را معرفی خواهد كرد و مورد نقد قرار میدهد.
رئيس سازمان فعاليتهای قرآنی دانشگاهيان كشور در پايان گفت: جامعه قرآنی بصيرتر و بسيجیتر از هر قشری بايد در صحنه حضور داشته باشد و نقشی كه ايفا میكند، به مراتب پررنگتر از ديگر افراد است و نظام اسلامی با اين توجه و اهتمامی كه به قرآن دارد انشاءالله از هر فتنهای به سلامت عبور خواهد كرد؛ پس نبايد فقط اسم قرآنی بودن را يدك بكشيم و بايد رسالت خود را تمام و كمال انجام دهيم.