به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، حميد حاذق نيكرو، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان روز گذشته، 10 دیماه در جمع خبرنگاران با اشاره به دلايل دشمنی استكبار جهانی با نظام اسلامی، اظهار كرد: دليل دشمنی غرب با انقلاب اسلامی ارائه الگوی جديدی از زندگی و حكومتداری مبتنی بر دين و احكام الهی است.
وی، هجمه دشمنان بر ضد جمهوری اسلامی را بسيار گسترده خواند و افزود: بيش از 2 هزار موسسه تحقيقاتی در دنيا به دنبال مقابله با جهانیشدن اسلام بهويژه جمهوری اسلامی هستند.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان، با اشاره به اينكه تمام اين موسسات تحقيقاتی پيمانكار سازمان سيا هستند، تصريح كرد: همواره شاهد فعاليتهای بسيار گسترده فرهنگی جبهه استكبار بر ضد اسلام و نظام اسلامی هستيم كه مدام در حال تكرار است.
وی با بيان اينكه در داخل كشور كارهای خوبی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن انجام شده است، گفت: در داخل كشور بيكار نيستيم و كارهای خوبی انجام صورت گرفته كه گاهی موفق بوده و گاهی نيز نتايج چندان موفقی نداشته است.
نيكرو با اشاره به اينكه پس از پيروزی انقلاب اسلامی به دلايل مختلفی مانند جنگ تحميلی، فرصت چندانی برای تحول در نظام فرهنگی و هنری كشور وجود نداشت، اذعان كرد: در نظام فرهنگی و هنری كشور با وجود افراد متخصص بسيار شاهد افراد متعهد كمی هستيم.
وی خاطرنشان كرد: با گذشت 34 سال از پيروزی انقلاب اسلامی هنوز اين واقعه بزرگ تاريخی به خوبی معرفی نشده و در اين سالها يك فيلم خوب درباره انقلاب اسلامی و حتی يك مستند موثر ساخته نشده و در اين زمينه عقب هستيم.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان وظيفه رسانهها را مطالبهگری دانست و گفت: در بخشها و عرصههای مختلف بايد افرادی در تراز انقلاب اسلامی تربيت شوند.
وی با اشاره به اينكه كشور ما هنوز به طور كامل اسلامی نشده است، اما در مسير اسلامی شدن كاملا مصمم هستيم، گفت: بايد از ظرفيت فضای مجازی برای معرفی انقلاب اسلامی استفاده كرد و طبق فرموده مقام معظم رهبری «فضای مجازی و اينترنت به اندازه انقلاب اسلامی مهم است».
نيكرو با اشاره به ضعف در توليد محتوا در عرصههای فرهنگی و هنری، اذعان كرد: در عرصه سينما فيلمنامههای خوب و ارزشی كم است و همچنين در عرصهای مانند تئاتر گروههای نمايشی مدام به دنبال نمايشهای غربی مانند مكبث هستند و به فرهنگ غربی تمايل دارند.
وی به برگزاری جشنواره فيلم فجر اشاره كرد و افزود: اين جشنواره منتسب به انقلاب اسلامی است اما در آن شاهد فيلمهايی درباره رابطهها و عشقهای مثلثی هستيم.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان به برخی برخوردها و واكنشها نسبت به اكران تعدادی از فيلمها در سينماها اشاره كرد و يادآور شد: به جای برخورد احساسی با فيلمها بايد آنها را نقد كرد.
وی با بيان اينكه در عرصه هنر و سينما تعداد افراد دارای دغدغه انقلاب و اسلام كم است، خاطرنشان كرد: برخی در كشور به دنبال هنر برای هنر هستند، اما در واقع بايد هنر برای دفاع از ارزشها باشد.