به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان حجتالاسلام والمسلمين خاكزاد پس از پخش قسمتهايی از فيلمهای برتر سينمای هاليوود در اين برنامه گفت: دومين منبع تجاری امريكا را صنعت سينما تشكيل داده است و عموما رسانه برای انتقال پيام خود نيازی به فرياد زدن ندارد و حتی در سكوت و با پخش تصاوير نيز میتواند به هدفش دست يابد.
وی افزود: آخرالزمان فصل پايانی و نتيجهگيری عالم است و نقطه پايان دنيا نيست.
وی مواجهات آخرالزمانی در سينما و رسانههای تصويری را به 5 دسته آخرالزمان طبيعی، آخرالزمان تكنولوژيك، آخرالزمان علمی تخيلی، آخرالزمان اسطورهای و آخرالزمان دينی تقسيم كرد و گفت: در تمامی اين تقسيمبندیها، دو دسته شرور و منجی وجود دارند كه با توجه به پشتوانه دينی و اعتقادی افراد و كشورهای هدف ساخته شدهاند.
حجتالاسلام والمسلمين خاكزاد تصريح كرد: در فيلمهايی سينمايی همچون گودزيلا، آخرالزمان طبيعی فصلی است كه در آن عالم با طبيعت مقابله و طبيعت، شرايط آخرالزمانی را برای بشر فراهم میكند.
وی با اشاره به فيلمهايی مانند ماتريكس و ترميناتور گفت: در اين فيلمها كه نمايانگر مواجهات آخرالزمان تكنولوژيك هستند، بشر امكان نابودی خودش را به وسيله ساخته خودش يعنی تكنولوژی ايجاد میكند.
وی افزود: در آخرالزمان علمی ـ تخيلی نيز شرور از عالم غير و ماورا میآيد از جايی كه در دسترس بشر نيست و بشر لاجرم دچار آن میشود همچون جنگ ستارگان، آگاهی و بيگانه كه در آنها منجی در قالب نماد يك امريكايی ظاهر میشود.
حجتالاسلام خاكزاد گفت: در فيلمهای آخرالزمان اسطورهای، نيروهای شرور از اعماق تاريخ میآيند و شرايط سختی را برای انسان مدرن ايجاد میكنند كه برای مقابله با شر، نيازمند طلسم نيروی اسطورهای میشوند كه اين نوع آخرالزمانی را در فيلمهايی همچون نارنيا و ارباب حلقهها میبينيم.
وی در پايان خاطرنشان كرد: در فيلمهايی چون جنگير و طالع نحس فيلمهای آخرالزمان دينی را میتوان رقابت ميان اديان يا ميان انسانهای متدين و غيردينی و در كل ميان خير و شر دانست. لذا بايد با توجه به اين دستهبندیها، فيلمهايی را كه در پس ظاهر آنها، نقشهها و دامهای پليدی نهفته است را شناسايی كرد.