کد خبر: 2246370
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۶

تربيت نوجوانان در حوزه معارف دين؛ مهمترين هدف طرح «چهره به چهره»

گروه فرهنگ و هنر: دبير كميته حمايت و نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان تربيت نوجوانان در حوزه معارف دين را از مهمترين اهداف «طرح چهره به چهره» بيان كرد و گفت: اين طرح در قالب نشست‌هايی با بررسی موضوعات روز برگزار می‌شود و نوجوانان 11 تا 17 سال گروه هدف اين طرح هستند..

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان،‌ «علی‌محمد عظيمی»، دبير كميته حمايت و نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان در نشست خبری كه صبح امروز، ششم دی‌ماه در دبيرخانه كانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان گيلان برگزار شد، با بيان اينكه «طرح چهره به چهره» يك طرح تربيتی است اظهار كرد: اين طرح در سال 1380 به ابتكار حجت‌الاسلام و المسلمين «قرائتی»، رئيس ستاد اقامه نماز كشور و تأييد مقام معظم رهبری به ستاد عالی كانون‌های فرهنگی و هنری مساجد ابلاغ شد.
وی تربيت نوجوانان در حوزه معارف دين را از مهمترين اهداف «طرح چهره به چهره» بيان كرد و افزود: اين طرح در قالب نشست‌هايی با بررسی موضوعات روز برگزار می‌شود و نوجوانان 11 تا 17 سال گروه هدف اين طرح هستند.
عظيمی تصريح كرد: اهداف برگزاری اين نشست‌ها، تنها آموزش نيست بلكه رسيدن به بهترين روش زندگی تحت عنوان تربيت دينی است.
وی تعداد برگزاری حلقه‌های تربيتی چهره به چهره در استان را 40 نشست عنوان كرد و گفت: اين طرح تا پايان سال به بيش از 60 نشست بايد برسد.
مجری كشوری «طرح چهره به چهره» موضوعات اين جلسات را بيان حقايق، احكام و اخلاق با استفاده از روش‌هايی مانند قصه، اردو و ... بيان كرد و گفت: اين موضوعات در راستای ارتباط بين مربی و متربی صورت می‌گيرد.
وی با اشاره به اينكه مريبان اين طرح آموزش‌های لازم را فرا گرفته‌اند، خاطرنشان كرد: در راستای اجرای طرح «چهره به چهره» تاكنون يك هزار و 200 مربی در استان‌های كشور به 22 هزار نوجوان آموزش‌های لازم را ارائه داده‌اند.
عظيمی با اشاره به تاريخچه تاسيس ستاد عالی كانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در سال 1372 گفت: از زمان تاسيس اين ستاد تاكنون در 11 هزار و 970 مسجد، كانون‌های فرهنگی، هنری مساجد تشكيل شده است در حالی‌كه تا پايان سال 1384، تعداد كانون‌های فرهنگی و هنری مساجد 2 هزار و 200 كانون بوده است.
وی مهمترين نقش كانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را تقويت بنيه كيفی و بسترسازی جهت واگذاری برخی از ماموريت‌های فرهنگی به نوجوانان دانست.
وی با اشاره به ماده 6 قانون برنامه پنجم توسعه مبنی بر اينكه ستاد عالی كانون‌های فرهنگی و هنری مساجد كشور مكلف است تا پايان سال در 25 درصد از مساجد كشور كانون‌های فرهنگی، هنری را راه‌اندازی كند، تصريح كرد: اقدامات موثری در تحقق اين امر صورت پذيرفته و پيش‌بينی می‌شود تا پاپان سال، تعداد كانون‌های فرهنگی و هنری در مساجد به 20 هزار كانون برسد.
captcha