علیرضا مزروعی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان گیلان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با بیان اینکه پس از واقعه عظیم انقلاب اسلامی بسیاری از بنیادهای فکری، فرهنگی و معیارهای ارزشی و اخلاقی جامعه ایران دگرگون شد، اظهار کرد: این انقلاب دینی و فرهنگی در آثار نویسندگان پس از انقلاب اسلامی نیز جلوهگر شد.
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی درهای تازهای به روی ادبیات گشود و واژهها و ترکیبهایی مانند اقتصاد، جهاد، علم و ایمان، عدالت اجتماعی، فرهنگ و هویت اسلامی و... را با نگرش نو در زبان فارسی رواج و گسترش داد.
مزروعی مقصود از ادبیات را تمام آثار و نثری دانست که آیینه فرهنگ و اندیشه یک جامعه است و افزود: در ادبیات انقلاب اسلامی بر آزاداندیشی توجه شده است و فضیلتهایی همانند اخلاص، ایثار و مقاومت و جهاد در برابر استکبار جهانی و روحیه استقلالخواهی، نوعدوستی، تعاون و همدلی پدیدار گشت.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه ادبیات انقلاب اسلامی آیینه انقلاب است، گفت: ادبیات انقلاب اسلامی گنجینهای است که آرمانهای انقلاب اسلامی را در خود جای داده است.
وی از برگزاری اختتامیه جشنواره «شعر نور» با رویکرد نقد ادبیات انقلاب اسلامی خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع و تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص توجه به آثار و ادبیات انقلاب اسلامی و مقاومت و گسترش آن به فضاهای دانشگاهی، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد گیلان اقدام به برگزاری جشنواره شعر نور با رویکرد نقد ادبیات انقلاب اسلامی کرد.
مزروعی اضافه کرد: افتتاحیه جشنواره در 21 بهمن سال گذشته برگزار شد و اختتامیه آن فردا، 21 اردیبهشت با سخنرانی دکتر فیض، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور و نیز شکارسری، شاعر و منتقد ادبیات کشوری از ساعت 9 صبح در تالار دکتر رحمدل پژوهشکده گیلانشناسی گیلان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه بیش از 250 اثر به دبیرخانه جشنواره از سوی دانشجویان ارسال شد، گفت: پس از داوری آثار در دو بخش استانی و کشوری 9 اثر برگزیده و در اختتامیه جشنواره تقدیر خواهند شد.