کد خبر: 1323961
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۳
رضاپور تأکید کرد:

مهدهای قرآنی؛ مصداق تربیت صحیح کودکان در محیط اجتماعی

گروه فعالیت های قرآنی: فرمانده حوزه 4 بسیج خواهران رشت با اشاره به اینکه نهاد خانواده مهمترین نهاد اجتماعی محسوب می شود، تصریح کرد:مهدهای قرآنی مصداقی کامل و بارز از این موضوع به شمار می رود.


رضاپور، فرمانده حوزه 4 بسیج خواهران شهرستان رشت در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با اشاره به اهداف تشکیل مهدهای قرآنی اظهار کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، تعلیم و آموزش 10 میلیون حافظ قرآن در چشم انداز 1404 در دستور کار قرار گرفته است که افتتاح مهدهای قرآنی در سراسر کشور، راهی مناسب جهت دستیابی به این مهم به شمار می رود.



وی تأسی به قرآن را روشی مناسب جهت درک و تدبیر در معنویات زندگی دانست و افزود: با توجه به وجود مساجد و پایگاه های بسیج به عنوان مراکز ترویج روش های قرآنی، افتتاح مهدهای قرآنی نیز اقدام دیگری در این جهت به شمار می رود که مسئولیت سنگین و حساس آن به بسیجیان واگذار شده است.



خانواده مهمترین نهاد اجتماعی محسوب می شود



رضاپور با اشاره به اینکه نهاد خانواده مهمترین نهاد اجتماعی محسوب می شود، تصریح کرد: پس از نهاد خانواده به عنوان محل رشد و تربیت کودک، مهدهای کودک اولین نهاد اجتماعی است که کودکان با آن روبرو هستند. با توجه به مرحله سنی حساس این کودکان، آموزش و تعلیمات مربیان می تواند تاثیر بسزایی در شکل گیری شخصیت و زندگی آنها داشته باشد که هدف ما سیاست گذاری های لازم در جهت تربیت صحیح در محیط اجتماعی کودک بوده که مهدهای قرآنی مصداقی کامل و بارز از این موضوع به شمار می رود.



وی افتتاح مهدهای قرآنی را از اهداف مهم بسیج در سال های اخیر خواند و ادامه داد: انجام این طرح با حضور بسیجیان به عنوان قشر همیشه در صحنه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.



فرمانده حوزه 4 بسیج خواهران شهرستان رشت همچنین برنامه های آموزشی مهدکودک های قرآنی را نیز تشریح کرد و گفت: تربیت و آموزش قرآنی، آموزش مهارت های مورد نیاز زندگی، آشنایی با مناسبت ها و ایام الله ها و آشنایی با احادیث و روایات را از مهمترین برنامه های این مراکز فرهنگی به شمار می رود.



شیوه نوین آموزش در مهدهای قرآنی



وی ادامه داد: شیوه اصلی در آموزش مهدهای قرآنی، انتقال مطالب از طریق داستان ها و قصه ها است که بر این اساس، قرآن، روایات، احادیث، مناسبت ها، زندگینامه شهدا، مهارت های زندگی شامل احترام به پدر و مادر، نحوه برخورد با بزرگتر و شیوه تشکر از معلم و مربی در قالب قصه به کودکان منتقل می شود.



رضاپور همچنین آموزش های تخصصی مربیان مهدهای قرآنی را وجه تمایز این مراکز با سایر مهدکودک ها دانست و تصریح کرد: این آموزش ها در ارتقای سطح کیفی مطالب ارائه شده تأثیر بسزایی خواهد داشت.



یادآوری می شود، مهدکودک قرآنی حرا، از سال 90 فعالیت خود را در راستای آموزش های قرآنی آغاز کرده است که به موجب دارابودن زمینه های مناسب آموزشی، مربیان مجرب و متخصص، از روز گذشته، 4آذرماه فعالیت مشترک خود را با سپاه استان آغاز کرده است، این موسسه آموزشی در کنار آموزش های قرآنی، مشاوره تحصیلی و خانواده را نیز در دستور کار خود قرار داده است.

captcha