اختتامیه جشنواره کتابخوانی رضوی برگزار شد
کد خبر: 4050276
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۵
با معرفی 407 شرکت کننده گیلانی؛

اختتامیه جشنواره کتابخوانی رضوی برگزار شد

اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی با تجلیل از 57 نفر از برگزیدگان استان گیلان برگزار شد.

اختتامیه جشنواره کتابخوانی رضوی در گیلان

به گزارش ایکنا از گیلان، پریسا کرمی امروز، 28 فروردین در مراسم اختتامیه یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، جشنواره کتابخوانی رضوی را یکی از افتخارات نهاد کتابخانه های عمومی دانست و اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان با سیره، تفکر و اندیشه اهل بیت عظمت و طهارت(ع) است.

وی با اشاره به عشق و ارادت مردم گیلان به ساحت اهل بیت به ویژه امام رضا(ع)، افزود: شاهد مشارکت گسترده و استقبال خوب علاقمندان و دوستداران کتاب و کتابخوانی و نیز شیفتگان خاندان عصمت و طهارت در استان گیلان در جشنواره یازدهم با بیش از 27 هزار شرکت کننده بودیم.

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان، با بیان اینکه 300 نفر در بخش خانواده و مابقی در سایر بخش ها مشارکت داشتند، گفت: در مجموع 407 برگزیده از استان گیلان داشتیم که  از آنان تجلیل به عمل آمد.

رضا ثقتی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز، از جشنواره کتابخوانی رضوی به عنوان یکی از رویدادهای مهم حوزه فرهنگ و هنر استان یاد کرد و متذکر شد: امیدواریم به زودی شاهد بهره برداری از کتابخانه عظیم استان گیلان و شهر رشت باشیم.

وی کتابخانه مرکزی رشت را نگین انگشتری فرهنگ گیلان دانست و عنوان کرد: هدفگذاری های فرهنگی زمانی به اوج می رسد که این حوزه خطیر و راهبردی را با دین و دیانت گره بزنیم و لذا مردم ایران و گیلان شیفته مکتب اهل بیت هستند و پیوند کتاب و کتابخوانی با مکتب و سیره رضوی یک هدفگذاری ارزنده است.

مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان، از فرهنگ و هنر به عنوان رساترین و نافذترین و ماناترین و ماندگارترین ابزار در جهت تعالی انسان یاد کرد و گفت: می توانیم با فرهنگ ارزش های الهی و مفاهیم انسانی را انتقال دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین سعید مهدوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان نیز در این مراسم، با بیان اینکه کتاب موجب رشد فرد و جامعه می شود، اظهار کرد: ارزشمندی کتاب و کتابخوانی در آیه «ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ» متجلی است. در واقع خداوند متعال ارزش زیادی برای قلم قائل است و به نوشته قسم می خورد.

وی یکی از آموزه های دینی را آغاز کار با «بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ» دانست و افزود: وقتی کاری را با نام خدا آغاز می کنیم از رحمت خدا بهره می بریم و خودمان را تحت نظام آن الله ای می بینیم که دارای اسماء الحسنی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان، با بیان اینکه انسان تحت نظام تربیتی الله احساس پوچی نمی کند، متذکر شد: خداوند رحمت رحمانیه و رحمت رحیمیه دارد و لذا رحمت رحمانیه خداوند مهربانی عام است، اما برای رسیدن به رحمت رحیمیه خداوند باید صاحب ظرفیت خلیفه الهی شویم.

حجت الاسلام مهدوی، با بیان اینکه انسان باید لایق رحمت رحیمیه الهی شود، خاطرنشان کرد: قلم و نوشتن یکی از جلوه هایی است که انسان می تواند از رحمت رحمانیه الهی به رحمت رحیمیه برسد.

وی قدرت بیان و قدرت ثبت بیان و کتابت را یک توفیق الهی برای انسان دانست و گفت: همانگونه که کتاب و کتابت مقدس است، کتابخوانی هم قداست دارد و باید از فرصت کتابخوانی بهره ببریم.

این کارشناس دینی، ماه رمضان را فرصت ویژه رحمت الهی دانست و بیان کرد: در ماه رمضان قرائت یک آیه از قرآن برابر ختم قرآن از سایر ماه هاست که نشان دهنده ارزش و جایگاه کتاب است.

انتهای پیام
captcha