شهیدان مفتح و مطهری؛ پیشروان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه
کد خبر: 3864047
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۹

شهیدان مفتح و مطهری؛ پیشروان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه

گروه اجتماعی ــ معاون سیاسی استاندار گیلان به مجاهدت‌های شهیدان مفتح و مطهری که از پیشروان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بودند، اشاره کرد و گفت: این دو عالم فرزانه، در جهت اشاعه اندیشه‌های امام راحل در وحدت حوزه و دانشگاه تلاش کردند.

به گزارش ایکنا از گیلان،‌ محمود قاسم‌نژاد،‌ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان امروز،‌ 23 آذرماه در نشست هماهنگی برگزاری ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که پس از استقرار نظام جمهوری ایران از سوی بنیانگذار کبیر انقلاب و سپس رهبری معظم مورد تاکید قرار گرفته،‌ وحدت بین حوزه و دانشگاه بوده است.

وی به مجاهدت‌های شهیدان مفتح و مطهری که از پیشروان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بودند اشاره کرد و گفت: این دو عالم فرزانه، در جهت اشاعه اندیشه‌های امام راحل در وحدت حوزه و دانشگاه تلاش کردند.

معاون استاندار گیلان با بیان اینکه وحدت بین اقوام، فرق و مذاهب ایران خار چشم دشمنان نظام اسلامی است، خاطرنشان کرد: تعامل و هم‌افزایی هر دو قشر حوزوی و دانشگاهی، امری ضروری است که همه مسئولان و صاحبان اندیشه باید در جهت اشاعه آن همت کنند.

قاسم‌نژاد تاکید کرد: نباید اجازه دهیم اختلاف نظر، دستاویز دشمنان شود، بلکه لازم است در مسیر توسعه کشور، آرامش و امنیت داخلی و نیز حفاظت از آرمان‌های انقلاب اسلامی از تفرقه، تک‌روی و نگاه تبعیض‌آمیز دوری کنیم.

وی بر ضرورت پرهیز از هرگونه اختلاف‌افکنی میان اهل تشیع و تسنن تاکید کرد و گفت: اختلاف‌افکنی خیانت به وحدت، انسجام و همدلی میان شیعه و سنی محسوب می‌شود.

معاون استاندار گیلان یادآور شد: در محیط‌هایی همچون دانشگاه، همایش‌ها، تریبون‌های نماز جمعه و دیگر اجتماعات باید به مقوله وحدت اقوام، فرق و مذاهب کشور پرداخته شود. خوشبختانه وحدت اقوام، فرق و مذاهب در گیلان ممتاز بوده و مودت حاکم در شهرستان‌هایی از گیلان که اهل سنت و تشیع در کنار هم زندگی می‌کنند،‌ ستودنی است و همواره محترمانه و توام با مهربانی و مسالمت بوده که این رویکرد، الگویی پیشتاز در کشور محسوب می‌شود.

قاسم‌نژاد با بیان اینکه لازم است اقوام به عنوان سرمایه اجتماعی در همه عرصه‌های سرنوشت‌ساز مشارکت داشته باشند، گفت: باید در مناصب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی از توانایی افراد اهل تسنن نیز استفاده شود که این امر در استانداری گیلان به اجرا در آمده است.

وی انتصاب مدیرانی از اهل سنت در پست‌های کلیدی در این استان را جلوه‌ای از وحدت دانست که باید تقویت شود و ادامه داد: حفظ این هم‌افزایی و تعامل باید تداوم داشته باشد و انتخابات پیش رو از مهمترین صحنه‌های نمایش وحدت است.

معاون استاندار گیلان با ابراز خرسندی از مشارکت اهل تسنن و نام‌نویسی آنان در یازدهمین دوره  انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: امیدواریم برادران و خواهران اهل تسنن همگام با اقشار مختلف مردم حضور حداکثری در پای صندوق‌های رای داشته باشند.

قاسم‌نژاد اظهار امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی‌های دقیق، ضمن رعایت اصل بی‌طرفی از سوی همه عوامل انتخابات، شاهد برگزاری سالم این رویداد ملی باشیم.

انتهای پیام
captcha