به گزارش ایکنا از گیلان به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان گیلان، صالح محمدی، رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان در تشریح این خبر اظهار کرد: تشدید بازرسی از نانواییها به منظور کنترل توزیع و مصرف آرد و کیفیت پخت نان همچنان با شدت بیشتر ادامه دارد.
وی با بیان اینکه نان به عنوان بخش اصلی سبد غذایی مردم به شمار میرود، افزود: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و در این راستا نظارت و بازرسی مستمر از طریق بازرسین جهادکشاورزی بر عملکرد نانواییهای سطح استان انجام میشود.
محمدی گفت: در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی بر اساس وظایف، در قالب کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان بالغ بر ۸۵۶ فقره بازرسی توسط بازرسین جهاد از نانواییها در ۱۷ شهرستان انجام شده که بیش از ۲۵۰ نانوایی متخلف که بیشتر آنها تعطیلی خودسرانه داشتند به تعزیرات معرفی شدند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی عنوان کرد: واحدهای نانوایی موظف هستند بر اساس ساعات پخت نان که از طرف اتحادیه نانوایان به آنها اعلام شده نسبت به پخت نان اقدام و با بازرسان همکاری لازم را داشته باشند و در صورت رعایت نکردن شیوه نامههای صنفی و بهداشتی، عرضه خارج از شبکه آرد و نان با خبازان متخلف برخورد خواهد شد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان با تاکید بر اینکه بازرسی از نانواییها با هدف کیفیت پخت نان سختگیرانه میشود، خاطرنشان کرد: نظارت و بازرسی های لازم همچنان ادامه دارد تا مردم احساس کنند که متولیان امر در کنار مردم و پیگیر مشکلات هستند.
انتهای پیام