احیای کرسی‌های آزاداندیشی لبیک به ندای رهبری است
کد خبر: 3802488
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳

احیای کرسی‌های آزاداندیشی لبیک به ندای رهبری است

گروه اجتماعی ــ نماینده ولی فقیه در گیلان برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه را از مطالبات مقام معظم رهبری دانست و گفت: احیای کرسی‌های آزاداندیشی لبیک به ندای مقام معظم رهبری است.

به گزارش ایکنا از گیلان،  آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان، روز گذشته، 20 فروردین‌ماه در دیدار با مدیران و استادان حوزه‌های علمیه استان، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت حوزه‌های علمیه شیعه خواهران در کشورهای مختلف منسجم شده است و این امر را از افتخارهای انقلاب می‌دانیم.

وی به وجود حوزه‌های علمیه خواهران در استان‌های مختلف کشور اشاره کرد و افزود: اکنون خواهران طلبه در معادلات علمی دینی ورود کردند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه عالمان دینی در طول تاریخ سختی‌های بسیاری را تحمل کردند، گفت: مواجهه با سختی‌ها نخستین گام طلبگی است.

آیت‌الله فلاحتی شناخت خداوند و توکل بر خدا را تعریف طلبگی خواند و بیان کرد: نبود هویت مذکور آثار منفی دارد؛ بنابراین این راهبرد باید ماندگار شود.

وی هویت طلبگی را نیازمند بازخوانی عنوان کرد و متذکر شد: امروز اقتصاد، معیشت و درآمد گفتمان جامعه است و این گفتمان باید به دانش، نشاط علمی و علم را برای خدا خواستن تبدیل شود.

نماینده ولی فقیه در گیلان با تأکید بر تناسب آموزش‌ها با نیاز جامعه در حوزه‌های علمیه، خاطرنشان کرد: احیای موقوفه‌ها در راستای تقویت حوزه‌های علمیه باید مدنظر مسئولان مربوطه باشد.

آیت‌الله فلاحتی به تغییر گفتمان در گرایش جوانان در دانشگاه‌ها اشاره کرد و یادآور شد: اگر گفتمانی به غیر از رضای خداوند باشد ویرانگری آن بیش از ساماندهی آن است.

وی با بیان اینکه علم، اخلاق و فهم مدیریتی حوزه‌های علمیه گیلان نیازمند توجه ویژه است، اظهار کرد: طلبه، مدرس و استاد به همراه شورای عالی حوزه‌های علمیه باید بخش‌های نابه‌سامان را مشخص کنند.

امام جمعه رشت به تلاش دشمن در ایجاد ازهم‌گسستگی بین نسل حاضر با نسل ابتدای انقلاب اشاره کرد و افزود: خروجی حوزه‌های علمیه بسیار بیشتر از قبل از انقلاب اسلامی است.

آیت‌الله فلاحتی با تأکید بر اینکه حلقه ارتباطی علمی بین حوزه‌های علمیه خواهران و مراکز دانشگاهی باید ایجاد شود، بیان کرد: پس از پیروزی انقلاب نگرش دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه نسبت به همدیگر تغییر کرده و نزدیک‌تر شده است.

وی برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه را از مطالبات مقام معظم رهبری دانست و تصریح کرد: بیشترین کرسی‌های آزاداندیشی در حوزه‌های علمیه برگزار شده است.

نماینده ولی فقیه در گیلان احیای کرسی‌های آزاداندیشی را لبیک به ندای مقام معظم رهبری ذکر کرد و گفت: نظریه‌های جدیدی در حوزه‌های علمیه که از گذشتگان مغفول مانده، با احیای کرسی‌های آزاداندیشی به وجود آمده است.

آیت‌الله فلاحتی با تأکید بر ارتقای علمی مدیران حوزه‌های علمیه خواهران، خاطرنشان کرد: مدرس حوزه‌های علمیه باید بتواند جایگاه عالمان دینی که بالاترین جایگاه در طول تاریخ بشر بوده را تبیین کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی حبیبی،‌ مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گیلان نیز، به تحصیل یک هزار و 100 نفر طلبه خواهر در حوزه‌های استان اشاره کرد و گفت: تاکنون تعداد 800 نفر دانش‌آموخته حوزه‌های علمیه خواهران گیلان شدند.

وی از احیای ستاد موقوفات رضوی در راستای برطرف کردن مسائل اقتصادی حوزه علمیه خواهران در گیلان خبر داد و خاطرنشان کرد: تأسیس و گرایش سطح سه حوزه خواهران گیلان از برنامه‌های پیش رو است.

انتهای پیام

captcha